Våre tjenester

Vi assistererer bedrifter i rekrutteringsprosesser, gir rådgivning til personer som vil finne en ny passende stilling og kartlegger status og forbedringspotensialet i ledergrupper

STYRE- OG LEDERREKRUTTERING

Mange selskaper forteller oss at de opplever usikkerhet i forhold til ansettelse av rett kandidat, og at de ofte føler at de ikke treffer blink med valgene sine. Muligens fikk du ikke inn så gode kandidater som du hadde håpet å kunne velge mellom, eller kanskje kom usikkerheten når du skulle gjøre det endelige valget.

Vår påstand er at en ansettelse alltid vil ha med seg en viss grad av usikkerhet. Samtidig tilsier vår erfaring at hvis en kjører en rekrutteringsprosess preget av gode forberedelser og kvalitet i alle faser, vil denne risikoen bli betraktelig mindre.

Vi finner stjernene.

Les mer om våre rekrutteringstjenester her.

 

KARRERERÅDGIVNING

Astrea hjelper personer som vil gjøre et karriereskift for å komme inn i et bedre spor eller finne en ny passende stilling. Vi gir også råd om hvordan man kommer til neste nivå eller en avklarende diskusjon om alternative muligheter relatert til yrkesliv.

Les mer om vår karriererådgivningstjeneste her.

 

MIDLERTIDIG LEDELSE

Trenger din bedrift profesjonell støtte innen ledelse? Vi kan hjelpe deg med dette. Vi leverer det meste innen konsultering til organisasjoner – vi har både relevant utdanning, erfaring og vi har fokus på kvalitet.

Les mer om våre tjenester innen Management for Hire her.

 

STRATEGI- OG FORRETNINGSUTVIKLING

Les mer om våre tjenester her.