Referanser rekruttering

Tilbakemeldinger fra noen av våre tidligere
og nåværende oppdragsgivere.

DALE OF NORWAY

Jeg brukte Astrea AS og Arne Falbach aktivt som rekrutteringsrådgiver for Dale of Norway. Han har løst flere krevende rekrutteringsoppdrag på en svært god måte for oss. Jeg har fått god oppfølging underveis og fått ansatt dyktige personer som helt klart blir viktige for at bedriften skal kunne nå sine ambisiøse målsettinger både i Norge og internasjonalt. Det har vært en god investering for meg å bruke Astrea AS som rekrutteringsrådgiver. Jeg kan gi dem mine aller beste anbefalinger.

Hilde Midthjell
januar2018, Dale of Norway AS

ARNA-BJØRNAR FOTBALL

«Arna-Bjørnar Fotball har brukt ASTREA til rekruttering av ny daglig leder for klubben. ASTREA oppleves som profesjonell og med et bredt kontaktnett til kandidater innenfor denne type stilling. De har bidratt til at vi har kunnet gjennomføre en profesjonell og grundig ansettelsesprosess. Vi bruker dem gjerne igjen og gir dem vår beste anbefaling!»

Torbjørn Andersen, Styreleder
Arna-Bjørnar Fotball

JM

«JM Norge har ved flere anledninger fått assistanse til å rekruttere dyktige ingeniører og prosjektsjefer gjennom rådgivere fra Astrea. Dette har gitt oss mulighet for å ansette svært dyktige kandidater. Vi har opplevd prosessene som ryddige og grundige. Den type kandidater vi ser etter er etterspurte i markedet. Å bruke en erfaren rekrutteringsrådgiver er for oss en god investering.»

Yngve Fløisand, Distriktssjef
JM Norge AS

LHL: LANDSFORENINGEN FOR HJERTE- OG LUNGESYKE

«LHL har brukt Astrea til rekruttering av sentrale ledere i virksomheten og til rekruttering av fullstendig styre i datterselskap. Vi er svært godt fornøyd med resultatet av rekrutteringsprosessene. Astrea er grundige i alle ledd i rekrutteringsprosessen. LHL har opplevd det som en fordel at Astrea er lokalisert utenfor Oslo. Det har økt tilfanget av gode kandidater. LHL gir Astrea de beste anbefalinger.»

Frode Jahren, Generalsekretær
LHL

TIPPETUE ARKITEKTER

«Vi har hatt en ryddig og lærerik prosess med Astrea som har resultert i ansettelser av «skreddersydde» medarbeidere for vårt firma. Anbefales!»

Sivilarkitekt MNAL Mette Rakner
Daglig leder
Tippetue Arkitekter

KIRKENS BYMISJON

«Kirkens Bymisjon har fått assistanse av Astrea i prosessen med å ansette ny daglig leder. Kirkens Bymisjon er en stor og sammensatt organisasjon. Astrea har maktet å sette seg inn i og har forstått oppdraget. De har formidlet budskapet videre på en god måte. Prosessene har fremstått som profesjonelle og krav til framdrift og kvalitet har blitt tilfredsstilt.»

Rune Johan Skjælåen, Styreleder
Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bergen

NCC

«NCC Roads AS har ved flere anledninger benyttet Astrea for å finne de beste kandidater for ledende stillinger i vår organisasjon. Astrea oppleves som meget profesjonelle og med et bredt kontaktnett i flere bransjer. Kandidater som presenteres er alltid nøye utvalgte og grundig vurdert. Vi benytter oss gjerne av deres tjenester også ved senere rekrutteringsprosesser.»

Tom Erik Carstensen, Områdesjef
Asfalt SørVest NCC Roads AS

NORNE SECURITIES

«Norne Securities har valgt Astrea som samarbeidspartner i forbindelse med rekruttering av dyktige medarbeidere. Astrea har grundig satt seg inn i selskapets behov, gitt råd og veiledning slik at vi har funnet riktig nøkkelperson. Vi kan anbefale Astrea og de tjenestene de leverer.»

Tor Haldorsen, Administrerende direktør
Norne Securities

BERTEL O. STEEN

«Astrea tenker og jobber profesjonelt og helhetlig i samspillet med oss som kunde og kandidatene. Dette har bidratt til at de vi har ansatt ved prosess-slutt gjør en meget god jobb.»

Iver Wake, Managing Director
Bertel O. Steen Teknikk AS

RIVENES

Når vi skal ansette ingeniører og anleggsledere har vi fått verdifull hjelp av Astrea AS. De har kommet opp med spennende kandidater som vi ellers ikke ville fått kontakt med. Vi har opplevd dem som både ryddige og pålitelige.”

Bjørn Rivenes, daglig leder
Rivenes AS

NUI

«Vi har hatt gleden av å samarbeide med Astrea som vår rekrutteringsrådgiver der de har støttet oss på en offensiv og god måte, som raskt gav oss muligheter til å velge mellom meget gode kandidater. Vi opplevde en effektiv og dynamisk prosess som hjalp oss til å nå vårt ansettelsesmål. Vi bruker dem gjerne igjen, da dette var en god investering for oss.»

Jens Chr. Terjesen, adm. direktør
NUI AS