Referanser karriererådgivning

 

«Etter passerte 50 oppleves tvunget jobbskifte som dramatisk. Både fordi det er mange år siden jeg var på jobbjakt og fordi jobbskifte på gjeldende tidspunkt ikke var ønsket fra min side. Dessverre begynner også selve alderen å jobbe litt mot en.  Å få hjelp og støtte i prosessen har vært viktig for meg. Etter noen måneder er jeg nå begynt i ny, spennende jobb. Jeg anbefaler bedrifter som omstiller bør bruke Astrea AS som rådgiver for berørte ansatte.»
Kvinne, 50.

Sivilingeniør

«Astrea har gitt meg uvurderlig hjelp gjennom prosessen med et ufrivillig jobbskifte. Jeg har fått gode råd og tett oppfølging hele veien. Dette har bidratt til at fortvilelse er snudd til sterk optimisme på kort tid. Kunne ikke vært mer tilfreds med hjelpen jeg har fått.»

Mann, 30.

Siviløkonom

«Å miste jobben plutselig og uventet er et stort sjokk selv om det kan forklares og begrunnes med svikt i markedet. Heldigvis viste min forrige arbeidsgiver ansvar ved å knytte meg opp til et karriererådgivningsprogram hos Astrea AS.  Takket være stor innsats og gode råd fra Astrea har jeg fått drømmejobben bare 6 uker etter at min forrige ansettelse var avsluttet.  Dere fortjener ros for profesjonalisme, rask behandling, tett oppfølging og genuin medmenneskelighet. Jeg kommer til å anbefale Astrea til andre. De fikk en flaske god vin av meg da ny arbeidskontrakt var signert. Tusen hjertelig takk til Astrea!»
Mann, 48.

Senioringeniør

«Jeg ble tilbudt karriererådgivning fra Astrea AS i forbindelse med omstilling hos min tidligere arbeidsgiver. Denne rådgivningen var svært nyttig. Jeg fikk veldig gode råd underveis som bidro til at jeg nå er i ny spennende stilling. Arne Falbach er profesjonell, imøtekommende og positiv, og han gir både tett og veldig god oppfølging gjennom hele prosessen. Han har et stort kontaktnett og viser et stort og personlig engasjement.»
Mann, 42.

Sivilingeniør

«Etter anbefaling fra en venn tok jeg kontakt med Astrea AS for karriererådgivning. Resultatet har vært bedre enn jeg kunne håpet på. Etter kort tid gikk jeg inn i en spennende stilling. Karriererådgivning har gitt svært gode resultater for mitt vedkommende.»
Kvinne, 51.

HR-spesialist

«Uavhengig av utdanning, erfaring, jobbmarked og jobbsituasjon vil det noen ganger være behov for å oppsøke profesjonell karriererådgivning. Det er godt å få hjelp og ha en som jobber for at du skal nå dine mål. Jeg tok kontakt med Arne Falbach som fulgte meg opp på en svært god måte og bidro i stor grad til at jeg kunne gå rett inn i en ny og spennende stilling. Falbach er engasjerende, har et stort nettverk, og det er helt tydelig at han liker å hjelpe folk. Å søke råd fra Astrea har vært en meget hyggelig og verdifull investering.»
Mann, 53.

Sivilingeniør

«Jeg slet med å få intervjuer i jobbsøkerprosessen og var litt i villrede om hva jeg ville jobbe med etter fullførte studier. Samtaler og veiledning hos Silje Marie Bjerkeng hos Astrea var både positive og produktive. Samtalene førte også ofte til at jeg selv ble oppmerksom på tiltak jeg kunne gjøre, og jeg fant Silje som en god sparringspartner. Igjennom hele prosessen har Silje vært lett tilgjengelig og svært hjelpsom. Jeg kan absolutt anbefale Silje og Astrea til andre som kan trenge litt hjelp på veien mot drømmestillingen»
Mann, 28.

Siviløkonom

«Som nyutdannet er det utfordrende å få sin første heltidsjobb. Man står ovenfor mange valg, og valgene kan ha stor betydning for fremtiden. I denne perioden fikk jeg meget god hjelp slik at jeg til slutt fikk en drømmejobb innenfor et område som kanskje ikke ville tenkt på selv. Jeg kan anbefale karriererådgivning fra Astrea AS til alle.»

Mann, 25.

Siviløkonom

«Etter å ha kommet til et veiskille i karrièren, hvor jeg ønsket endring men var usikker på veivalg, var det svært bra å kunne få kyndig rådgivningshjelp fra Astrea as. Jeg fikk en god gjennomgang av min bakgrunn og nyttig tilbakemelding på hvilke muligheter og alternative retninger som kunne ligge foran meg. Når «drømmejobben» ble annonsert, var det fantastisk bra å kunne ha en kunnskapsrik sparringspartner gjennom hele prosessen. En som kunne gi råd til intervju, forberedelser og forhandlinger. Jeg er snart på vei inn i drømmejobben og vil takke Astrea for flott oppfølging og ekspertise underveis!»
Kvinne, 39.

Jurist

«Etter 5 års utdanning har jeg søkt utallige jobber i en periode på halvannet år uten hell. Det viste seg veldig vanskelig å få en relevant stilling uten erfaring. Etter anbefaling tok jeg kontakt med Astrea AS for å få karriererådgivning. Etter bare noen få ukers rådgivning har jeg nå fått meg en spennende relevant stilling. Det har gått utrolig raskt å komme seg inn i en ny stilling takket være svært god rådgivning. Jeg vil anbefale alle nyutdannede å gjøre det samme.»

 

Kvinne, 26.

Regnskapskonsulen

«Da jeg mistet jobben pga nedbemanning fikk jeg tilbud om karriererådgivning betalt av min tidligere arbeidsgiver. Det var i utgangspunktet veldig vanskelig å miste jobben. Jeg var også i tvil om jeg skulle takke ja til tilbudet om karriererådgivning fordi jeg vurderte markedet som vanskelig i tillegg til at jeg ikke kunne se hvordan denne type rådgivning ville kunne hjelp meg. Denne karriererådgivning har gitt meg enormt mye. Fra å være i en utfordrende situasjon er jeg nå i en drømme situasjon med en ny svært attraktiv jobb som jeg stor trives i. Jeg vil oppfordre alle som ønsker ny jobb å ta kontakt med Astrea AS. Det er enestående hvordan selskapet følger opp hver enkelt person og hvor raskt det er mulig å snu en negativ situasjon til en ny mulighet. Mine karrierere utsikter og min jobbtrivsel er bedre enn noen gang før. For min del har dette vært utrolig riktig.»

Mann, 35.

Økonom

SHARECAT SOLUTIONS AS

«Sharecat Solutions AS har i forbindelse med omstillinger gitt ansatte mulighet for å få karriererådgivning fra Astrea. De ansatte som har benyttet seg av dette tilbudet har vært svært fornøyde.»

Thomas Samdal

CFO / Head of Corporate Services , Sharecat Solutions AS

BERTEL O. STEEN TEKNIKK AS

«Astrea tenker og jobber profesjonelt og helhetlig i samspillet med oss som kunde. Dette har bidratt til at de også har støttet oss med karriererådgivning i periode med omstilling i bransjen.»

Iver Wake

Managing Director, Bertel O. Steen Teknikk AS