Kontakt oss

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler sentralt på Bryggen i Bergen sentrum.

Astrea AS
Bryggen 9, 5003 Bergen
Epost: af@astrea.no

VÅRE MEDARBEIDERE

Hele vårt team er drillet i det som skal være den absolutt beste praksis for rekruttering og rådgivning.

Presisjon i alt vi gjør, tilstrekkelige tilbakemeldinger i riktig tid og streng konfidensialitet er prinsipper som etterleves hver dag.

ARNE FALBACH

ARNE FALBACH

Partner og seniorrådgiver

958 08 788
af@astrea.no
Les mer
Falbach har mye av sin ledererfaring fra større virksomheter i næringsmiddelsektoren, men kjenner også andre bransjer godt gjennom egne arbeidsforhold. I flere år har han sittet i topplederstillinger før han gikk til rekrutteringsbransjen, først i et felleskap med andre konsulenter og startet deretter sin egen virksomhet Search Advisor as. Fra dette selskapet gikk han inn som partner i ASTREA. Falbachs teoretiske bakgrunn består i Sjøkrigsskolens Intendanturlinje, deretter en MBA ved the University of Western Ontario.

Den praksis han bringer med seg til konsulentyrket omfatter bl.a. stillinger som skipsoffiser i Marinen, roller som økonomiansvarlig i større organisasjoner og toppleder i selskaper som COOP og Sunkost asa. Han har stått ansvarlig for gjennomføring av oppkjøp og fusjoner, ved flere anledninger snuoperasjoner og krevende situasjoner med eierskifter, samt store strategiomlegginger. I en periode var Arne Falbach også regiondirektør i en større offentlig etat, og har tatt på seg ulike styreverv og vært fagkyndig meddommer i retten.

SIV LEKVEN

SIV LEKVEN

Partner, seniorrådgiver og researchansvarlig

Les mer
Flere års erfaring fra tilsvarende selskap som researcher. Lang erfaring som kontorsjef fra selskap innen eiendom.

Styreleder for Arna Bjørnar Kvinner. Erfaring fra ulikt styrearbeid i frivillige organisasjoner, samt erfaring som spiller i Toppserien for kvinnefotball.

Bred styreerfaring fra flere selskaper, blant annet Øyrane Torg kjøpesenter.

Lekven har cand.mag. kompetanse fra Universitetet i Bergen med organisasjonspsykologi som et sentralt fagområde.

ROLF-ERIK BERLE-JØRGENSEN

ROLF-ERIK BERLE-JØRGENSEN

Management Consultant

Les mer
Siviløkonom med MBA-utdannelse fra USA. Har 30 års erfaring fra næringslivet hvorav 25 år i lederstillinger,  bl.a. som Divisjonsdirektør i Rieber & Søn ASA, som Administrerende direktør i Smith Stål Vest AS, og som Administrerende direktør i Frydenbø Industri AS. Har hatt mange styreverv i ulike selskaper, og også vært styreleder i Vest Næringsråd.

Dro på langtur med egen seilbåt tur/retur Karibien i 2016, og kom tilbake til Norge i august 2017, etter en fantastisk 14-måneders seilas. Er nå etablert som selvstendig bedriftsrådgiver og tilsluttet ASTREA AS.

Har særlig fokus på strategi- og forretningsutvikling, samt midlertidig ledelse. Har bred erfaring fra endrings- og omstillingsprosesser, inklusive oppkjøp og fusjoner. Har i tillegg flere ganger koordinert større nybyggings- og flytteprosesser. Kan også ta oppdrag innen rekruttering og karriererådgivning.

OVE RIO

OVE RIO

Seniorrådgiver

924 83 274
or@astrea.no
Les mer
Etter over 40 års erfaring fra varierende stillinger i Forsvaret, både nasjonalt og internasjonalt, samt erfaring fra en større internasjonal organisasjon på flere kontinenter, er Ove nå tilknyttet ASTREA AS som seniorrådgiver.

Han kan bistå med råd og veiledning til enkeltpersoner samt til private- og offentlige virksomheter, som har behov for å foreta et karriereskifte eller ønsker å engasjere høyt kvalifiserte medarbeidere på alle nivåer.

Ove kan i tillegg, på kort varsel, ta på seg lederroller for kortere eller lengre varighet.

ULF LEM

ULF LEM

Seniorrådgiver

 909 43 502

ul@astrea.no

MARIE LIE BERGE

Markedskoordinator / Grafisk designer

Les mer
Hun har bakgrunn fra Høgskulen i Volda med bachelor i media, IKT og design. Stort fokus på grafisk design. Kan litt av alt innen mediedesign, vil omtale seg selv som en potet. Kompetanse innen film, bilde, lyd, tekst og design. Hadde ansvar for utgivelsen av studentavisen under studieoppholdet.