Kontakt oss

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler sentralt på Bryggen i Bergen sentrum.

Astrea AS
Bryggen 9, 5003 Bergen
Epost: af@astrea.no

VÅRE MEDARBEIDERE

Hele vårt team er drillet i det som skal være den absolutt beste praksis for rekruttering og rådgivning.

Presisjon i alt vi gjør, tilstrekkelige tilbakemeldinger i riktig tid og streng konfidensialitet er prinsipper som etterleves hver dag.

ARNE FALBACH

ARNE FALBACH

Partner og seniorrådgiver

958 08 788
af@astrea.no

Les mer
Falbach har mye av sin ledererfaring fra større virksomheter i næringsmiddelsektoren, men kjenner også andre bransjer godt gjennom egne arbeidsforhold. I flere år har han sittet i topplederstillinger før han gikk til rekrutteringsbransjen, først i et felleskap med andre konsulenter og startet deretter sin egen virksomhet Search Advisor as. Fra dette selskapet gikk han inn som partner i ASTREA. Falbachs teoretiske bakgrunn består i Sjøkrigsskolens Intendanturlinje, deretter en MBA ved the University of Western Ontario.

Den praksis han bringer med seg til konsulentyrket omfatter bl.a. stillinger som skipsoffiser i Marinen, roller som økonomiansvarlig i større organisasjoner og toppleder i selskaper som COOP og Sunkost asa. Han har stått ansvarlig for gjennomføring av oppkjøp og fusjoner, ved flere anledninger snuoperasjoner og krevende situasjoner med eierskifter, samt store strategiomlegginger. I en periode var Arne Falbach også regiondirektør i en større offentlig etat, og har tatt på seg ulike styreverv og vært fagkyndig meddommer i retten.

SIV LEKVEN

SIV LEKVEN

Partner, seniorrådgiver og researchansvarlig

Les mer
Flere års erfaring fra tilsvarende selskap som researcher. Lang erfaring som kontorsjef fra selskap innen eiendom.

Styreleder for Arna Bjørnar Kvinner. Erfaring fra ulikt styrearbeid i frivillige organisasjoner, samt erfaring som spiller i Toppserien for kvinnefotball.

Bred styreerfaring fra flere selskaper, blant annet Øyrane Torg kjøpesenter.

Lekven har cand.mag. kompetanse fra Universitetet i Bergen med organisasjonspsykologi som et sentralt fagområde.

ROLF-ERIK BERLE-JØRGENSEN

ROLF-ERIK BERLE-JØRGENSEN

Management Consultant

Les mer
Siviløkonom med MBA-utdannelse fra USA. Har 30 års erfaring fra næringslivet hvorav 25 år i lederstillinger,  bl.a. som Divisjonsdirektør i Rieber & Søn ASA, som Administrerende direktør i Smith Stål Vest AS, og som Administrerende direktør i Frydenbø Industri AS. Har hatt mange styreverv i ulike selskaper, og også vært styreleder i Vest Næringsråd.

Dro på langtur med egen seilbåt tur/retur Karibien i 2016, og kom tilbake til Norge i august 2017, etter en fantastisk 14-måneders seilas. Er nå etablert som selvstendig bedriftsrådgiver og tilsluttet ASTREA AS.

Har særlig fokus på strategi- og forretningsutvikling, samt midlertidig ledelse. Har bred erfaring fra endrings- og omstillingsprosesser, inklusive oppkjøp og fusjoner. Har i tillegg flere ganger koordinert større nybyggings- og flytteprosesser. Kan også ta oppdrag innen rekruttering og karriererådgivning.

ROBERT SVENDSEN

ROBERT SVENDSEN

Seniorrådgiver

947 98 363
rs@astrea.no

ARVID PETTERSEN

ARVID PETTERSEN

Seniorrådgiver

 907 93 494
Les mer
  • Pettersen har sin formelle bakgrunn fra Sjøkrigsskolen med etterutdanning fra Royal Navy og Insead (Frankrike). Han har bred ledererfaring fra maritime operasjoner som inkluderer ubåttjeneste;  skipsfører på fartøy brukt til kartlegging og oljevern samt flere år som feltleder/prosjektleder for offshore & subsea-relaterte prosjekter. De senere årene har hovedfokus vært forretningsutvikling samt bygging og ledelse av nye og eksisterende selskaper. Dette har inkludert oppstart og utvikling av et subsea selskap i Brasil; restrukturering og fornying av et mindre selskap samt ledelse og utvikling av et større subsea selskap med globale operasjoner som også inkluderte drift av flere fartøyer. Hovedfokus vil være som støttefunksjon til eiere og ledere av bedrifter med behov for restrukturering eller omstilling samt å tilby tjenester som midlertidig leder i bedrifter med akutte behov for assistanse.
TOR INGE VIKANE

TOR INGE VIKANE

Seniorrådgiver

926 59 184
tiv@astrea.no

Les mer

Vikane har sin formelle bakgrunn fra Sjøkrigsskolens Økonomi og logistikklinje samt MBA fra Norges Handelshøyskole samt mer enn 30 års erfaring innen økonomi, logistikk og administrasjon. Erfaring er fra flere økonomsjefsjobber både i offentlig og privat sektor, leder og medlem i utviklingsprosjekter, undervisning på høyskolenivå samt noen styreverv og revisor i frivillige organisasjoner. Kjernekompetanse er relatert til endring og forbedringsprosesser innen økonomi og logistikk. Dybdekompetane er relatert til analyser for å iverksette forbedringstiltak for bedring av lønnsomhet og måloppnåelse. Kan bidra i overordnede problemstillingen, men samtidig være operativ på deltajenivå. Er nå etablert som selvstendig bedriftsrådgiver og tilsluttet ASTREA AS.

Han kan bistå med råd og veiledning til enkeltpersoner samt til private- og offentlige virksomheter inne ulike områder. Vikane kan i tillegg, på kort varsel, ta på seg lederroller for kortere eller lengre varighet.

BENTE HARTVEDT RINGSTAD

BENTE HARTVEDT RINGSTAD

Seniorrådgiver

 911 32 844

bhr@astrea.no

GEIR MUJIC ELGSAAS

GEIR MUJIC ELGSAAS

Seniorrådgiver

977 66 971

ge@astrea.no