Midlertidig ledelse

Astrea tilbyr konsulenter med tung, bred og internasjonal kompetanse, som vil hjelpe dere å skape et selskap som er mer produktiv, forutsigbart og håndterbart. Mangler din bedrift tid eller kompetanse, kan en konsulent fra Astrea være løsningen.

Vi finner sammen den beste løsningen for din bedrift

Bedrifter er ulike, og har svært ulike behov. Våre konsulenter kan engasjeres for et enkelt oppdrag eller for mer langsiktige oppdrag. Kanskje har du behov for en konsulent en dag i uken, kun ser nødvendigheten av support per telefon eller e-post, kun til å ansette nye kolleger med oppfølging av disse eller på et prosjekt – her finnes det ingen begrensning.

Astrea tilbyr konsulenter med bred og internasjonal kompetanse, som raskt kan sette seg inn i selskapets behov, og iverksette nødvendige tiltak. Våre konsulenter har toppleder erfaring og kan bistå bedrifter innenfor en rekke ulike bransjer. Interimoppdragene kan gjelde for kortere eller lengre perioder, ved sykdom eller ved plutselige lederskifter. Vi tar oss av driften til lederen er tilbake, eller til ny leder er på plass.

Vi kan selvsagt også bistå ved rekruttering av ny leder, og om ønskelig kan vi også følge opp ny leder som mentor eller sparringspartner i en periode etter ansettelsen. 

 

Vi kan eksempelvis bistå innen disse områdene:

  • Funksjonsgjennomgang, produktivitet, arbeidsmiljø og kultur
  • Interim toppledelse, HR-ledelse og prosjektledelse
  • Kulturbygging, visjon og verdier
  • Kompetansekartlegging og utvikling

 

Gjennom samtale og analyse av bedriften, setter vi oss raskt inn i bedriftens behov og tilbyr en kostnadseffektiv og fleksibel løsning på deres problemstilling

 

Ta kontakt med en av våre rådgivere for mer informasjon.

ROLF-ERIK BERLE-JØRGENSEN

ROLF-ERIK BERLE-JØRGENSEN

Management Consultant

ARVID PETTERSEN

ARVID PETTERSEN

Seniorrådgiver

907 93 494
ap@astrea.no

ROBERT SVENDSEN

ROBERT SVENDSEN

Seniorrådgiver

947 98 363
rs@astrea.no