Kontakt oss

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler sentralt på Bryggen i Bergen sentrum.

Bergen:

Astrea AS
Bryggen 9, 5003 Bergen
Epost: af@astrea.no

Vi gir oss aldri før kunden har fått en løsning som fullt ut aksepteres som god.

VÅRE MEDARBEIDERE

Hele vårt team er drillet i det som skal være den absolutt beste praksis for rekruttering og rådgivning.

Presisjon i alt vi gjør, tilstrekkelige tilbakemeldinger i riktig tid og streng konfidensialitet er prinsipper som etterleves hver dag.

ARNE FALBACH

ARNE FALBACH

Partner

958 08 788
af@astrea.no

Partner og seniorrådgiver

Falbach har mye av sin ledererfaring fra større virksomheter i næringsmiddelsektoren, men kjenner også andre bransjer godt gjennom egne arbeidsforhold. I flere år har han sittet i topplederstillinger før han gikk til rekrutteringsbransjen, først i et felleskap med andre konsulenter og startet deretter sin egen virksomhet Search Advisor as. Fra dette selskapet gikk han inn som partner i ASTREA. Falbachs teoretiske bakgrunn består i Sjøkrigsskolens Intendanturlinje, deretter en MBA ved the University of Western Ontario.

Den praksis han bringer med seg til konsulentyrket omfatter bl.a. stillinger som skipsoffiser i Marinen, roller som økonomiansvarlig i større organisasjoner og toppleder i selskaper som COOP og Sunkost asa. Han har stått ansvarlig for gjennomføring av oppkjøp og fusjoner, ved flere anledninger snuoperasjoner og krevende situasjoner med eierskifter, samt store strategiomlegginger. I en periode var Arne Falbach også regiondirektør i en større offentlig etat, og har tatt på seg ulike styreverv og vært fagkyndig meddommer i retten.

SIV LEKVEN

SIV LEKVEN

Partner

951 16 151
sl@astrea.no

Partner, seniorrådgiver og researchansvarlig

Flere års erfaring fra tilsvarende selskap som researcher. Lang erfaring som kontorsjef fra selskap innen eiendom.

Styreleder for Arna Bjørnar Kvinner. Erfaring fra ulikt styrearbeid i frivillige organisasjoner, samt erfaring som spiller i Toppserien for kvinnefotball.

Bred styreerfaring fra flere selskaper, blant annet Øyrane Torg kjøpesenter.

Lekven har cand.mag. kompetanse fra Universitetet i Bergen med organisasjonspsykologi som et sentralt fagområde.

ROLF-ERIK BERLE-JØRGENSEN

ROLF-ERIK BERLE-JØRGENSEN

Management Consultant

922 35 696
rebj@astrea.no

Les mer

Siviløkonom med MBA-utdannelse fra USA. Har 30 års erfaring fra næringslivet hvorav 25 år i lederstillinger,  bl.a. som Divisjonsdirektør i Rieber & Søn ASA, som Administrerende direktør i Smith Stål Vest AS, og som Administrerende direktør i Frydenbø Industri AS. Har hatt mange styreverv i ulike selskaper, og også vært styreleder i Vest Næringsråd.

Dro på langtur med egen seilbåt tur/retur Karibien i 2016, og kom tilbake til Norge i august 2017, etter en fantastisk 14-måneders seilas. Er nå etablert som selvstendig bedriftsrådgiver og tilsluttet ASTREA AS.

Har særlig fokus på strategi- og forretningsutvikling, samt midlertidig ledelse. Har bred erfaring fra endrings- og omstillingsprosesser, inklusive oppkjøp og fusjoner. Har i tillegg flere ganger koordinert større nybyggings- og flytteprosesser. Kan også ta oppdrag innen rekruttering og karriererådgivning.

MADELEINE TYCHESEN AKSDAL

MADELEINE TYCHESEN AKSDAL

Seniorrådgiver

975 09 959
mta@astrea.no

Les mer

Madeleine har bred erfaring fra sjømatnæring og oppdrett, og hun har særlig erfaring med internasjonal handel og fagområdene kreditt og prising, toll, logistikk og salg. Hun har blant annet i Lerøy Seafood også arbeidet med prosjektledelse mot Forsvaret og helsesektoren.

Madeleine har fokus på struktur og iverksetting, og har et forretningsmessig syn på prosesser. Hun drar også nytte av egne erfaringer i ulike styreverv når det gjelder styrerekruttering. Hun har en Bachelor i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole og har høyere utdanning innen arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Bergen. I California studerte hun også psykologi, matte og marinbiologi.

Madeleine støtter kunder i alle segment og forsøker alltid å skape positive synergieffekter for deg som kunde. Både nettverk, erfaring og fagbakgrunn brukes når Madeleine løser rekrutteringsoppdrag – du kan være sikker på kvalitet.

GEIR ELGSAAS

GEIR ELGSAAS

Associated Management Consultant

977 66 971
ge@astrea.no

Les mer

Geir arbeider som tilknyttet konsulent ved Astrea og leverer høy kvalitet innen bedriftsrådgivning, karriererådgiving og HR spesielt. Han har forretningsmessig fokus og ledererfaring fra næringsmiddelproduksjon, marin industri og olje- og gassindustri. Han er også Astrea sin personvernrådgiver for GDPR.

Han har høyere utdanning innen ledelse, organisasjonsvitenskap og IT ved NHH, UiB og Universitetet i Cape Town. Geir har arbeidet med lederutvikling, har styreververfaring og høyere utdanning i styrearbeid samt to fagbrev.

Geir har med seg tung erfaring fra blant annet Marine Harvest Group og TCO Group hvor han arbeidet som HR Manager globalt samt bedrifter som Mintra Group / OCS, Rolls-Royce, Telenor, Posten og Utenriksdepartementet (Iran).

JOHNNY ENGAN

JOHNNY ENGAN

Seniorrådgiver

909 23 809
je@astrea.no

Les mer

Johnny har variert erfaring fra rekrutteringsarbeid, HR-rådgivning, ledelse og salg. Han har økonomisk utdannelse fra Intendanturlinjen på Sjøkrigsskolen og startet yrkeskarrieren som økonom i Sjøforsvaret.

Siden har han etablert seg som bedriftsrådgiver –  først som ansatt i Mercuri Urval AS og senere som selvstendig næringsdrivende, tilknyttet anerkjente konsulentfellesskap.

Han har jobbet mest med konsulentoppdrag innenfor disse fagområdene; HR, rekruttering og utvelgelse, karriererådgivning, organisasjonsutvikling, omstillingsprosesser og nedbemanning.

Johnny er en engasjert og serviceinnstilt konsulent, kjent for å levere kvalitet til sine kunder.

ERLEND TERJESEN HAUGE

ERLEND TERJESEN HAUGE

Researcher

452 12 998
eth@astrea.no

Les mer

Erlend er utdannet innen HR og Personalledelse ved Høyskolen Kristiania, og har gjennom sin bachelorgrad opparbeidet seg god kunnskap innen rekruttering, kompetanse og lederutvikling, prosess og prosjektledelse og endringsledelse. I tillegg har han erfaring innen administrering av digitale verktøy, butikkvirksomhet, og posttjenester mot bedrifter.

Som en del av teamet i Astrea vil Erlend bidra med faglig støtte innenfor rekruttering.

Erlend har fokus på høy kvalitet i sitt arbeid, og tror at et godt fundament og strukturerte jobbanalyser vil være utslagsgivende for å finne den riktige kandidaten til stillingen.